POLICIJA NA NOVOM TRAGU: Drama u Moravcu - patrole tragaju za MALIM CRVENIM AUTOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 14:43

POLICIJA NA NOVOM TRAGU: Drama u Moravcu - patrole tragaju za MALIM CRVENIM AUTOM

Kako se saznaje u izvorima iz istrage, pojačano prisustvo policije u Moravcu deo je opsežne istraze nezapamćenog zločina.

Pripadnici Interventne brigade PU Niš, aleksinačka i saobraćajna policija rano jutros ušli su u Moravac. Saobraćajna policija postavila je vozila na ulaz u selo iz pravca Žitkovca, mada nije bilo zaustavljanja automobila niti kontrolisanja vozača, primetno je bilo da se prati ko ulazi i izlazi iz ovog mesta.

Oko podneva, saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija premestila se u suprotni pravac, onosno na izlaz iz Moravca ka Tešici. Istovremeno, dva policijska kombija stajala su na raskrsnici glavnog puta kroz Moravac i puteljka koji vodi ka tzv. Dudinim Barama, mestu gde su 2. oktobra pronađena tela Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije.

- Pretražujemo teren, razgovaramo sa ljudima u nadi da je neko te noći između 26. i 27. septembra ipak nešto video. Možda nekakav očevidac postoji ali se plaši da progovori ili jednostavno ne želi da se meša. Možda nije ni svestan da je ono što je te noći primetio, važno za policijsku istragu. Tek je bila prošla ponoć, pre nego što je "pasat" Đokićevih skrenuo ka njihvama, prošao je pored brojnih kuća, pa je prosto neverovatno da baš niko ništa nije video. Tu smo zarad nastavka rasvetljavanja krivičnog dela, ali ništa spektakularno se ne dešava - navode sagovornici.

Prema navodima meštana, današnje prisustvo policije u Moravcu ipak nije bilo samo deo rutinske potrage za izvršiocem, već su se bavili konkretnim tragom.

- Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo verovatno primećeno na snimcima video kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže - kazao je jedan stanovnik ovog sela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija zbog Đokića traga za malim, crvenim autom u Moravcu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2021

Prema navodima mještana, današnje prisustvo policije u Moravcu ipak nije bilo samo dio rutinske potrage za izvršiocem, već su se bavili konkretnim tragom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.