POLICIJA NA NOGAMA! U toku je operacija Vihor, tragaju za napadačima koji su upucali mladića (26) na Petlovom brdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 00:14

POLICIJA NA NOGAMA! U toku je operacija "Vihor", tragaju za napadačima koji su upucali mladića (26) na Petlovom brdu!

Napravili mu sačekušu ispred zgrade, ispalili u njega više hitaca, pa nestali

U toku je policijska akcija Vihor i traga se za jednim, ili više napadača, koji su večeras ispalili nekoliko hitaca u mladića (26) ispred zgrade u kojoj živi na Petlovom brdu.

Napad se dogodio oko 21 čas. Nepoznati napadači su mu prišli dok se kretao ka ulazu u zgradu i ispred stepeništa u njega ispalili više hitaca. Kako Telegraf.rs saznaje, mladić je zadobio prostrelne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rane stomaka, a jedan hitac ga je pogodio u rame. On je taksi vozilom prebačen na VMA, a u ovom trenutku nije poznato njegovo stanje.

Policija je odmah po dojavi stigla na mesto zločina, i izvršila uviđaj. Ispred zgrade je pronađena kaciga, a u ovom trenutku nije poznato da li pripada mladiću ili napadačima.

Kako list nezvanično saznaje, tokom uviđaja pronađene su i dve čaure. Niko od komšija nije video šta se dogodilo. Iako je prema prvim informacijama napadnuti mladić u trenutku napada bio u društvu devojke, ispostavilo se da je ona čula za njegovo ranjavanje i dojurila u bolnicu kada je saznala vest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.