POLICIJA JOŠ TRAGA ZA KLJUČNIM DOKAZOM! Proverava se svaki korak osumnjičenih za brutalno ubistvo Saše Kulišića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 12:43

POLICIJA JOŠ TRAGA ZA KLJUČNIM DOKAZOM! Proverava se svaki korak osumnjičenih za brutalno ubistvo Saše Kulišića

Forenzičari rade punom parom

Nož kojim je 31. januara ubijen Saša Kulišić (45) još nije pronađen, potvrdio je Dragan Sušić, načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj.

- Potraga za hladnim oružjem kojim je usmrćen vršena je na svim pravcima kretanja osumnjičenih - naveo je Sušić.

Dodaje da je, između ostalog, vršena pretraga korita reke Spreče, ali i druge lokacije kojima su se tokom izvršenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivičnog dela kretali osumnjičeni.

Na pitanje da li su osumnjičeni otkrili gde su bacili nož, on je odgovorio "za sada nisu".

- Nož kojim je izvršeno krivično delo za sada nije pronađen, znači i dalje se traga za njim... Traži se na svim mestima gde je moguće, na pravcima kretanja osumnjičenih posle izvršenja krivičnog dela. Vi ste ispratili onaj deo oko reke Spreče, a svakako se traži i na drugim mestima gde bi se moglo doći do noža, kao sredstva izvršenja - kazao je Sušić.

Od ubistva je prošlo 15 dana, a iako Dobojlije komentarišu da je u ovom slučaju zavladalo zatišje, Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, navodi da rade punom parom.

- Mi možda sada imamo i više aktivnosti nego tada što smo imali, vršimo veštačenja svih tragova koji su pronađeni i u vozilima i u kućama gde smo vršili pretrese. Evo, imaćemo i neka veštačenja vozila još dodatno u Banjaluci gde prevozimo vozila odavde iz Doboja. Takođe radili smo veštačenje i uzimanje uzoraka krvi, izvodili smo ih iz pritvorskih jedinica, tako da mi svakodnevno preduzimamo te aktivnosti da bi dokumentovali to krivično delo - izjavio je Radinković.

Srbija Danas/Nezavisne

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.