POLICIJA DRZI UBICU U SACI Misteriozni svedok ispricao MRACNE TAJNE MARJANOVICA

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA DRZI UBICU U SACI Misteriozni svedok ispricao MRACNE TAJNE MARJANOVICA

- Da budemo precizniji, reč je o nekim emotivnim odnosima unutar porodice Marjanović koji su mogli da dovedu do tragičnog epiloga - rekao je ovaj čovek

Potpuno novi obrt je dobila istraga oko ubistva pevačice Jelene Marjanović, nakon svedočenja čoveka koji se javio policiji i ispričao neverovatne detalje o odnosima koji vladaju u porodici pevačice, piše Informer.

On je, piše ovaj list, insistirao da se njegovo ime ne objavljuje, a u policiju je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << došao sam i ispričao neke “mračne tajne” Marjanovića koje bi mogle da budu ključ u stezanju obruča oko pevačicinog ubice.

Kako navodi ovaj list, policija za sada njegovu izjavu čuva kao “strogo poverljivu stvar”, koja ne sme da dođe do javnosti sve dok se ubica ne uhapsi.

Foto: Telegraf

Ono što je saznaoto od izvora iz istrage je da je sve što je svedok ispričao u policiji istina, jer se čitav iskaz ponovio i na poligrafu koji je pokazao da nije slagao ni reč.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

– Inspektori koji rade na ovom slučaju počeli su već da gube nadu da će pronaći neki materijalni dokaz i tako doći do Jeleninog ubice, a onda se u policiji pojavio potpun onepoznat čovek i rekao: “Znam neke stvari o ubistvu Jelene Marjanović koje bi mogle da vam budu zanimljive.” On se navodno predstavio kao prijatelj Marjanovića koji “veoma dobro zna šta se unutar te porodice dešava”. Tražio je da se njegovo ime za sada drži u tajnosti. Inspektori su ga pažljivo saslušali, a ono što im je ispričao ih je potpuno šokiralo. Tražili su da svoj iskaz ponovi i na poligrafu i ispostavilo se da je sve što je rekao čista istina. Njegovo svedočenje je praktično dovelo do obrta u istrazi, promenilo njen pravac, a verovatno će otkriti i ubicu i motiv ubistva – rekao je sagovornik Informera i dodao da detalje ovog svedočenja zna samo nekoliko inspektora koji vode ovaj slučaj.

Foto: Telegraf

Kako kaže, reč je o veoma delikatnim stvarima.

– Da budemo precizniji, reč je o nekim emotivnim odnosima unutar porodice Marjanović koji su mogli da dovedu do tragičnog epiloga, tačnije do ubistva. Kada se sklope kockice tih zapetljanih odnosa, postaje potpuno jasno koji su mogući motivi za Jelenino ubistvo i ko ih je tačno imao. To je sve što u ovom trenutku mogu da kažem – rekao je sagovornik lista.

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Na pitanje novinara kada bi konačno moglo da se očekuje hapšenje, on je rekao:

– Posle svedočenja novog sagovornika, krug se praktično zatvorio. Međutim, policija ne želi ništa da prepušta slučaju, hoće još jednom da proveri sve ove navode, da ih uporedi sa svojim prethodnim saznanjima, dokazima i analizama i da tek odna krene u akciju. Cela Srbija je na nogama zbog ovog ubistva, svi sa velikim nestrpljenjem čekaju da ubica bude uhvaćen i zato greške ne sme da bude. Hapšenje je sada pitanje dana, najvažnije je da u ovom trenutku možemo da kažemo da držimo ubicu u šaci – rekao je sagovornik Informera.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.