POLICIJA DOBILA PRIJAVU, a kad su upali u kuću pronašli 30 MRTVIH PASA: Jezive scene zatečene u domu bračnog para!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 18:49

POLICIJA DOBILA PRIJAVU, a kad su upali u kuću pronašli 30 MRTVIH PASA: Jezive scene zatečene u domu bračnog para!

Bračni par iz Nju Džersija suočava se sa optužbama za zanemarivanje dece i okrutnost prema životinjama nakon što je policija otkrila dete koje živi u kući u kojoj je pronađeno mrtvo oko 30 pasa, saopštile su vlasti.

Policajci su 28. avgusta otišli u kuću Rebeke Halbah (35) i Brendona Lekonija (32) u nakon što je jedan svedok prijavio da je video bolesne i neuhranjene pse, navodi se u saopštenju za štampu iz policijske uprave grada Ivšam.

Unutra, istražitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su rekli da su pronašli oko 30 mrtvih pasa, 14 živih pasa, kao i brojne mačke i zečeve. Policija veruje da je u kući uginulo čak 100 pasa, a neki bi mogli da budu zakopani na imanju.

Devet pasa je odvedeno u lokalnu bolnicu za životinje "izuzetno lošeg zdravlja", dok je jedan morao da bude eutanaziran, saopštile su vlasti.

Policija je dodala da je otkriveno da dete živi u kući i da ga je policija izmestili iz kuće zbog "nezdravih uslova", navodi se u saopštenju. Istražitelji su za lokalne medije rekli da je dete devetogodišnji dečak.

Dete je sada pod brigom Odeljenja za zaštitu dece i stalnost u Nju Džersiju, prema saopštenju.

Halbah i Lekoni su dobili brojne pasa na udomljavanje, kao i novac za brigu o životinjama od spasilačke službe Severne Karoline. Kada je predstavnik službe saznao da je jedan od pasa uginuo, zabrinuli su se i nastavili da istražuju pre nego što su na kraju obavestili policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.