POLICAJKA PUCALA SEBI U GLAVU ISPRED PORODIČNE KUĆE: Odluka da sebi oduzme život šokirala sve koji su je poznavali

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 14:32

POLICAJKA PUCALA SEBI U GLAVU ISPRED PORODIČNE KUĆE: Odluka da sebi oduzme život šokirala sve koji su je poznavali

Nesretna devojka je slovila kao vrlo uzorna i uspešna policijska službenica.

Četrdesetdvogodišnja žena, pripadnica Policijske stanice Jablanica, Policijske uprave Konjic, jutros je ispred svoje porodične kuće izvršila samoubistvo, a vest o njenoj tragičnoj smrti potresla je kako njene sugrađane, tako i kolege širom BiH, ali i regiona.

Ona je inače važila za uzornu i uspešnu policijsku službenicu, te je njena odluka da sebi oduzme život dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šokirala sve one koji su je poznavali.

Godinama je bila deo projekta ''Sigutna turistička destinacija"- međunarodne policijske saradnje, gde je bila deo tima policijskih službenika iz 10 zemalja tokom letne turističke sezone na području PU splitsko-dalmatinske u Hrvatskoj.

Takođe, volontirala je za gorsku službu spašavanja, a njene kolege, porodica i prijatelji imaju samo reči hvale za nju, navodi Avaz.

Za sada nije poznato šta ju je navelo na ovaj čin.

Vest o tome da je izvršila samoubistvo policija je dobila jutros u 8.05 časova. Pucala je sebi u glavu iz pištolja, najverovatnije službenog.

Srbija Danas/Avaz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.