POLICAJCI UPALI U KUĆU U VALJEVU, a ono što su zatekli ih je ŠOKIRALO! Mladić smesta uhapšen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJCI UPALI U KUĆU U VALJEVU, a ono što su zatekli ih je ŠOKIRALO! Mladić smesta uhapšen!

Hapšenje u Valjevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su N. J. (1995) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla oko 40 grama marihuane i 12,3 grama amfetamina, spakovanih u više plastičnih kesica, kao i vagicu za precizno merenje.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << torbi osumnjičenog policija je pronašla novac u iznosu od 47 hiljada dinara i 675 evra za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika i dva mobilna telefona.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.