POLICAJCI U CENTRU BANJALUKE PRIMILI MITO

Izvor: Kurir, 26.Jan.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJCI U CENTRU BANJALUKE PRIMILI MITO

BANJALUKA - Bosanski mediji objavili su video-snimak na kome se jasno vidi kako dvojica saobraćajnih policajaca MUP Republike Srpske u centru Banjaluke uzimaju mito od vozača.

Prema pisanju medija, snimak je nastao u decembru prošle godine u Kninskoj ulici, i traje duže od tri minuta, a snimljen je kamerom sa vrha obližnje zgrade.

Na snimku se otvoreno vidi kako su policajci zaustavili automobil, razgovarali sa vozačem, koji je sedeo na svom sedištu. Snimak pokazuje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policajci analiziraju dokumente, a zatim se povlače u stranu kada im prilazi vozač. Kamera beleži da je policajac iz džepa izvadio papir i olovku i počeo da piše kaznu kada mu je vozač iz novčanika dao novac. Odmah zatim vozač je dobio nazad svoja dokumenta, a policajci su nastavili da šetaju trotoarom. Jedan od policajaca je zadovoljno trljao ruke dok se automobil udaljavao.

Direktor policije RS Gojko Vasić potvrdio je da je MUP RS upoznat sa snimkom na kojem se vidi primanje mita i naveo da je protiv saobraćajaca već pokrenut disciplinski postupak, ali nije želeo da otkrije njihova imena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.