POLICAJAC ZRTVA BAHATE STARLETE Pao sam u nesvest nakon sto me je poprskala suzavcem

Izvor: medio.rs, 28.Dec.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC ZRTVA BAHATE STARLETE Pao sam u nesvest nakon sto me je poprskala suzavcem

Policajac Bojan Milenković, koga je starleta Dušica Jevđenović letos poprskala suzavcem, saslušan je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu gde je do detalja opisao kako je napala lažna savetnica iz Ministarstva spoljnih poslova, saznaje "Blic".

Milenković je saslušan iz četvrtog pokušaja, nakon što su prethodna saslušanja odlagana tri puta, najpre zbog lečenja povreda očiju koje je zadobio od suzavca, a potom jer je zaboravio lične isprave.

Kako saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Milenković je do detalja opisao napad, ali i sve što mu je prethodilo, odnosno kada je sa kolegama došao po pozivu građana u ulicu Peđe Milosavljevića, gde starleta živi sa porodicom. On je kazao da je nakon što su legitimisali Ivana Jevđenovića, za koga su građani posumnjali da obija automobile, najednom iz zgrade istrčala i njegova sestra Dušica, koja ga je potom porskala suzavcem u oči.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.