POLICAJAC ŽELEO DA SE SPUSTI NA TOBOGANU ZA DECU: Nakon onoga što mu se desilo bila mu je potrebna i LEKARSKA POMOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 18:48

POLICAJAC ŽELEO DA SE SPUSTI NA TOBOGANU ZA DECU: Nakon onoga što mu se desilo bila mu je potrebna i LEKARSKA POMOĆ (VIDEO)

Niko ne na zašto je policajac ovo uradio.

Bostonski policajac postao je predmet podsmeha nakon što je objavljen snimak na kome se vidi kako je pao niz dečji tobogan u nedavno renoviranom igralištu.

Prvo se čulo lupanje, a onda se mogao videti policajac koji je na stomaku izleteo iz tobogana i završio na zemlji.

On je tokom te avanture bio na dužnosti, a pošto se prilično ugruvao, zatražio je i lekarsku pomoć.

- Bio je povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i iskoristio je sopstveno zdravstveno osiguranje. Potom se vratio na posao - poručio je narednik Džon Bojl iz policije Bostona.

Na društvenim mrežama su usledili brojni komentari.

A Boston police officer was hurt after tumbling down a children’s slide at the newly renovated playground at City Hall Plaza https://t.co/hbd4w50bGw

pic.twitter.com/xTlE7XrV7R

— philip lewis (@Phil_Lewis_) August 1, 2023

"Zašto je iskočio kao kocka leda iz frižidera", "Moraš hitno da napustiš policiju. Na internetu će zauvek ostati zapisano kako si izleteo kao koka-kola iz automata? Kako si uopšte postao policajac", bili su samo neki od komentara korisnika.

Inače, ogroman tobogan, koji bi mogao biti najduži u Bostonu, predstavljen je javnosti u novembru u okviru renoviranog tržnog centra. Obnova je koštala 95 miliona dolara.

Na igralištu je jasno naznačeno da odrasli ne treba da se spuštaju niz tobogan već da je namenjen deci od 5 do 12 godina.

Ipak, izgleda da policajac nije jedini odrasli koji se okušao u tome jer su mediji preneli da je i jedna žena završila na isti način kada je htela da se spusti na tobogan - izletela je iz njega na stomaku i srušila se na zemlju zbog čega je kasnije imala i ogromnu modricu na čelu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.