POLICAJAC IZBODEN U VRAT USRED STANICE: Nasilje u porodici je dobilo krvavi epilog

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 16:17

POLICAJAC IZBODEN U VRAT USRED STANICE: Nasilje u porodici je dobilo krvavi epilog

U Francuskoj je nekoliko puta izboden policajac nakon što je muškarac upao u policijsku stanicu.

Nešto posle jedan sat popodne ovog utorka jedan muškarac je iznenada napao policajca u holu policijske stanice u francuskom gradu La Rošel.

Napadač je pre toga od službenikana prijemnom pultu zatražio da porazgovara sa policajcem kome je njegova bivša partnerka podnela prijavu za nasilje u porodici.

Kada se dotični policajac pojavio muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bacio na njega i, pre nego što su ga savladali, uspeo je nekoliko puta da ubode svoju žrtvu u vrat i u ruke.

Rane nisu kobne.

- Šokirani smo ovim besmislenim napadom na policajca – stoji u saopštenju policijskog sindikata.

- Ovaj napad je traumatičan i surov. Naša organizacija je više puta od rukovodstva zahtevala da se postave sigurnosni sistem na vratima.

Kako je bezbednost naših kolega prioritet tako se nadamo da će ovaj neophodni uređaj stići što pre.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen je na svom nalogu na društvenim mrežama osudio ovaj "užasan čin" i pohvalio one koji su uspeli da savladaju napadača.

Izvor: Srbija Danas/metro.co.uk/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.