POLA GLAVE SE VEĆ VIDELO! Tinejdžerka (16) KRILA OD OCA TRUDNOĆU, pa saznao na najgori mogući način!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 10:47

"POLA GLAVE SE VEĆ VIDELO!" Tinejdžerka (16) KRILA OD OCA TRUDNOĆU, pa saznao na najgori mogući način!

Bizarna situacija.

Za porođaj se kaže da je jedno od najposebnijih iskustava koje možete doživeti, ali istina je da mnogi ljudi to iskustvo smatraju traumatičnim. To je bio slučaj sa majkom tinejdžerkom koja je svoje dete rodila na podu kupatila - i tek malo pre porođaja saznala da je trudna. 

Majka dvoje dece El Vuds našla se u ludoj situaciji pre više od deset godina. Naime, El je, kako je objasnila na TikTok snimku, otkrila da je trudna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek kada je bila u sedmom mesecu trudnoće.

- Saznala sam preko svog nutricioniste, a ne svog lekara opšte prakse, i jednostavno nikome nisam rekla da sam trudna - priznala je.

Nekoliko nedelja kasnije, El se probudila u bolovima i zamolila svog oca za lekove protiv bolova u 4 sata ujutro. Međutim, tada joj je sinulo da je zapravo dobro, te da samo ima trudove.

Na veliki šok njenog oca, "pola bebine glave je već virilo".

Nepotrebno je reći da je Elin tata odmah krenuo u akciju i pozvao hitnu pomoć.

Pošto je najbliža bolnica bila udaljena 40 minuta, preko telefona mu je rečeno da će svoju unuku morati da porodi sam kod kuće - nešto o čemu ni on ni El nije mogli da sanja.

- Premestio me je u kupatilo jer je to bio najveći deo sa popločanim podom i stavio gomilu peškira. Moj ujak koji je živeo sa nama bio je zadužen da moju sestru sa Daunovim sindromom zaokupi drugim stvarima tako da nije znala šta se dešava. - rekla je El.

Porođaj je prošao najbolje moguće i nije trajao dugo.

El tvrdi da je prošlo samo 20 minuta između njenog buđenja oca i rođenja ćerke na podu kupatila.

- Kada je došla u Hitna pomoć, 15 minuta kasnije mog porođaja, spakovali su moje stvari i odvezli me u bolnicu. Ne sećam se mnogo jer sam bila u šok i izgubila mnogo krvi - dodala je ona.

When I tell you he is never going to let me forget this, I mean he is NEVER going to let me forget this.

♬ original sound - kooze

- Kada vam kažem da moj otac nikada neće dopustiti da ovo zaboravim, onda bukvalno mislim da mi nikada neće dozvoliti da to zaboravim. - napisala je El u okviru svog klipa, koji je prikupio više od 7 miliona pregleda.

Nije iznenađujuće što je Elina priča ostavila gledaoce potpuno zaprepašćenim.

"Bar nije imao vremena da se naljuti na tebe pre nego što je upoznao svoju unuku", "Tvoj tata je neverovatan. Ostao je smiren", "Tvoj tata je mnogo bolji od mog, moj bi se naljutio, rekao mi da sve to uradim sama i ode", pisali su oni.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.