POKUŠAO SAM DA OD NAS TROJE NAPRAVIM DEVETORO Jaka poruka Vučića: 26. maja za ujedinjenu Srbiju! Nema falsifikata i fotošopa

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 22:54

"POKUŠAO SAM DA OD NAS TROJE NAPRAVIM DEVETORO" Jaka poruka Vučića: 26. maja za ujedinjenu Srbiju! Nema falsifikata i fotošopa

Oglasio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu nakon političkog protesta opozicije koji je danas održan u Beogradu.

- Ovde smo samo nas troje, Ana, Siniša i ja. Pokušao sam, ali mi nije uspelo, da od nas troje napravim devetoro. Zato, 26.maja, za ujedinjenu Srbiju! Nema falsifikata i fotošopa! - napisao je Vučić u opisu fotografije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, građani Srbije, a pre svega Beograđani, danas su prošli kroz pravi košmar zbog protesta dela opozicije koji je, mimo svih propisa, blokirao "Gazelu".

Posle političkog skupa, Dragan Đilas i Marinika Tepić iz SSP objavili su lažnu fotografiju sa protesta ispred Narodne skupštine u Beogradu kako bi obmanuli javnost u pogledu broja demonstranata.

Oni su objavili fotomontažu na kojoj je prikazano više ljudi nego što je zaista bilo na protestima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.