POKUŠAO DA ZAJAŠE ŽIRAFU U BEOGRADSKOM ZOOLOŠKOM VRTU! Novo nedolično ponašanje bahatog TikTokera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 18:30

POKUŠAO DA ZAJAŠE ŽIRAFU U BEOGRADSKOM ZOOLOŠKOM VRTU! Novo nedolično ponašanje bahatog TikTokera (VIDEO)

Naime, "Ludi brat", kako se Jovanović predstavlja na društvenim mrežama, rešio je da svoje nedolično ponašanje ovaj put ispolji u beogradskom zoo vrtu

Nakon čistača ulica, lomljenja kreveta po salonima nameštaja, uznemiravanja sugrađana na ulici, na bahato i opasno ponašanje, Tik Tokera, Zorana Jovanovića, našao se i Beogradski zoološki vrt, odnosno, životinje u njemu.

i to tako što je ušao u deo u kome su smeštene žirafe, sa namerom, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao "da se popne na nju".

Da udjem kod lava u kavez u sledecm videu? 😂 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##viral ##challenge ##ludibratt

♬ original sound - ludibratt👑

Bizarnu ideju i snimanje videa koji je na svom nalogu naslovio sa "Da uđem kod lava u kavez u sledećm videu?", prekinuo je čuvar Beo zoo vrta, koji je nakon što je primetio Jovanovića, povikao da se skloni odatle.

Kao i u prethodnim video snimcima ovog Tik Tokera, korisnici društvenih mreža nisu štedeli oštre reči i komentare, od kojih se najviše izdvojio onaj u kome se navodi kako je vreme da se bahato, te i bezobrazno ponašanje ovog mladića adekvatno osudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.