POKUŠAO DA UBIJE ŽENU BICIKLOM! Srbin u Austriji uhapšen zbog BIZARNOG zločina: Pregazio žrtvu, pa POBEGAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 01:13

POKUŠAO DA UBIJE ŽENU BICIKLOM! Srbin u Austriji uhapšen zbog BIZARNOG zločina: Pregazio žrtvu, pa POBEGAO

Sve je otkriveno slučajno

Jedan muškarac iz Srbije osumnjičen je da je prošle godine pokušao da ubije nepoznatu ženu tako što ju je pregazio biciklom.

Naime, do ovog incidenta je došlo prošle godine u septembru, nakon čega je 32-godišnja žena pronađena teško povređena i oblivena krvlju na stepeništu obale reke Salzah, u salcburškom naselju Halajn.

Zločin je ostao misterija do DNK analize kojom je potvrđeno da je za ovaj zločin odgovoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 45-godišnji muškarac poreklom iz Srbije.

Prilikom registracije službe za identifikaciju uzet je i DNK muškarca, nakon čega je i otkriveno kako je došlo do incidenta.

Naime, čovek se tog septembarskog jutra vozio biciklom duž reke i imao je problem sa lancem, a potom je, iz nerazjašnjenog razloga pregazio ženu svojim crvenim biciklom. Žrtva je zadobila traumatsku povredu mozga i prelom kostiju.

Muškarac je nakon otkrivanja zločina uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru, ali još uvek nije progovorio o tome zašto je pregazio nesrećnu ženu, kao ni zašto ju je potom ostavio da leži krvava i teško povređena.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Krone/Marija Sušič/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.