OTAC I SIN NISU BILI SVESNI ŠTA SE DEŠAVA Pokupili autostopera koji je u tom trenutku kod sebe imao ODSEČENU GLAVU ŽRTVE: Iz ranca se širio neprijatan miris!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 08:09

OTAC I SIN NISU BILI SVESNI ŠTA SE DEŠAVA Pokupili autostopera koji je u tom trenutku kod sebe imao ODSEČENU GLAVU ŽRTVE: "Iz ranca se širio neprijatan miris!"

Muškarac iz Džordžije bio je šokiran kada je otkrio da je autostoper kojeg je pokupio kasnije uhapšen pod optužbom za ubistvo dok je navodno nosio odsečenu glavu žrtve.

Rasel Džimerson se prisetio trenutka kada je saznao za navodni zločin svog putnika u intervjuu za lokalni 11Alive.com u Džordžiji.

Džimerson, koji je rekao da je njegov sin bio sa njim u automobilu u to vreme, rekao je da ga je nazvao prijatelj i rekao mu za hapšenje 23-godišnjeg Kigana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filipsa. U kratkom roku, Džimerson je spojio dva i dva.

- Moj drugar je rekao:„ Da li je ovo šala? Jeste li pokupili autostopera?’ Rekao sam: „Ne, stvarno jesam“ - rekao je Džimerson za izdanje, prepričavajući telefonski poziv.

„Nećete verovati šta se dogodilo“, sećao se Džimerson kako mu je prijatelj rekao.

- "Momak u okrugu Rabun je sinoć ubio nekoga i ima glavu. A ja sam rekao: „Čoveče, nećeš verovati šta nameravam da ti kažem. Ima užasan miris u ovom autu'” - ispričao je.

Džimerson je rekao da je čovek koga je pokupio imao ranac i da je jako smrdeo na neprijatan miris, ali nije mogao da shvati šta je to.

Kancelarija šerifa okruga Rabun saopštila je da je Filips uhapšen u sredu i optužen za ubistvo, dva dana nakon što je jedinica K-9 otkrila ljudske ostatke „u onome što je izgledalo kao plitka grobnica“ u Nacionalnoj šumi Čatahuči.

Šerifova kancelarija saopštila je da još nije potvrdila identitet tela, ali kancelarija veruje da se radi o telu Marte Anđele Ledford, za koju je nekoliko dana ranije prijavljen nestanak.

Šerifova kancelarija je saopštila da je uhapsila i Roberta Lija Pepersa (62) zbog prikrivanja smrti i bacanja leša. Obojica su zadržani u pritvorskom centru okruga Rabun bez obaveza, saopštile su vlasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.