Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024, 16:06

POKS: Odbraniti Republiku Srpsku i sećanje na žrtve u Bratuncu

Delegacija Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) koju je predvodio narodni poslanik i komandant odbrane Košara, pukovnik Ljubinko Đurković prisustvovala je danas pomenu žrtvama masakra u Kravicama na Božić 1993. godine koje su počinile snage Armije BiH pod vođstvom Nasera Orića i osvećenju spomenika za više od 3200 srpskih žrtava na teritoriji opštine Bratunac tokom građanskog rata u BiH. Delegacija POKS je položila venac na novi spomenik.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Delegacija POKS-a na pomenu žrtvama masakra u Kravicama

Izvor: Danas, 05.Jan.2024

Delegacija Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) prisustvovala je danas pomenu žrtvama masakra u Kravicama, na Božić 1993. godine, koji su počinile snage Armije Bosne i Hercegovine pod vođstvom Nasera Orića, i osvećenju spomenika za više od 3.200 srpskih žrtava na teritoriji opštine Bratunac...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.