POKRET SOCIJALISTA: Sve što smo rekli o Jankoviću bila je potpuna istina, a sve što je on govorio bila je laž

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKRET SOCIJALISTA: Sve što smo rekli o Jankoviću bila je potpuna istina, a sve što je on govorio bila je laž

Saša Janković danas najavio predsedničku kandidaturu

Pokret socijalista (PS) zatražio je hitnu ostavku zaštitnika građana Saše Jankovića, koji je danas najavio predsedničku kandidaturu, kako kako bi on u nastavku svoje kampanje trošio budžet partija DOS-a, a ne građana Srbije.

- Izjava Saše Jankovića da će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima samo je potvrda onoga na šta je Pokret socijalista ukazivao sve ovo vreme. Sve što smo rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o Saši Jankoviću bila je potpuna istina, a sve što je on govorio bila je laž - navodi se u saopštenju.

Kako dodaje PS, Jankovićevo neprestano prisustvo u medijima, organizovanje političkih skupova pod okriljem institucije Zaštitnika građana, njegovi komentari o dnevnopolitičkim dešavanjima, blaćenje svoje države u inostranstvu, njegovi očigledni kompleksi u odnosu na premijera, bili su jasni pokazatelji kakve su njegove stvarne ambicije.

- Sada je potpuno jasno zašto je plata Jankoviću tri puta veća od premijerske i zašto mu je budžet države mali i smešan. Pored svoje bahatosti, danas je pokazao i neviđeno licemerje zato što će svoju političku kampanju nastaviti da vrši sa funkcije Zaštitnika građana - ističe se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.