POKRENUTA ISTRAGA ZBOG TROVANJA DECE! Sumnja se da su na žurci pili ŠPIRITUS, uprava kluba se HITNO oglasila (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 16:13

POKRENUTA ISTRAGA ZBOG TROVANJA DECE! Sumnja se da su na žurci pili ŠPIRITUS, uprava kluba se HITNO oglasila (FOTO/VIDEO)

Celu noć proveli na VMA.

Nakon saznanja iz medija da je tokom prošle noći u Vojno medicinsku akademiju primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju, Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu i formiralo predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.

Glavni javni tužilac VJT u Beogradu Nenad Stefanović je naložio da se identifikuju odgovorni i da se u saradnji sa policijom prikupe potrebna obaveštenja, nakon čega će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doneta odluka o kvalifikaciji krivičnog dela i procesuiranju učinilaca. O ishodu prikupljenih obavešenja VJT će blagovremeno obavestiti javnost.

Čak 12 dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi primljeno je sinoć na VMA.

Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju - rekao je Ivan Leković, doktor Hitne pomoći VMA.

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Objavljen je i snimak ispred kluba gde je došlo do ovog incidenta, a na snimku se vide jake policijske snage, kao i vozila Hitne pomoći.

- Dvadesetšest osoba od kojih su 12 bila deca mlađa od 15 godina na žurci su se otrovala špiritusom u poznatom beogradskom klubu. Celu noć su proveli na VMA, a u krvi pronađen je visok procenat etanola - navodi se na Instagram stranici moj_beo_grad_.

Oglasio se klub na Instagramu i naveli su da oni nemaju veze sa pomenutom situacijom i da je u pitanju bila privatna proslava. Pročitajte u nastavku:

A post shared by Sinner Night Club (@sinnernightclub)

Srbija danas/Mondo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.