POKRENUTA ISTRAGA U VEZI NESREĆE U NIŠU: Devojka (25) stradala u silovitom sudaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 19:15

POKRENUTA ISTRAGA U VEZI NESREĆE U NIŠU: Devojka (25) stradala u silovitom sudaru

Saobraćajna nesreća se dogodila 21. novembra oko 00:30 sati

Protiv vozača M.G. (20) iz Niša pokrenuta je istraga nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Nišu. On se sumnjiči da je 21. novembra izazvao težak udes u kojem je nastradala J. P. (25) iz Žitorađe kod Vladičinog Hana. Tužilaštvo je predložilo da se odredi pritvor osumnjičenom.

O tome  će u nastavku postupka odlučivati Viši sud u Nišu..

- Više javno tužilaštvo u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog M. G. (20) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297 st. 2 u vezi čl. 289 st. 1 Krivičnog zakonika.

Takođe, Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora protiv okrivljenog, radi sprečavanja uticanja na svedoke, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost - saopštio je PR VJT Borislav Radonjić.

na raskrsnici na Bulevaru Nemanjića u Nišu, a J.P. koja je bila za volanom BMW-a preminula je posle nekoliko dana u niškom Kliničkom centru.

Žrtva se sudarila sa automobilom "folksvagen" niške registracije, koji je vozio M. G.

Sudar je bio silovit pa su devojku iz smrskanog automobila izvlačili vatrogasci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.