POKOSIO TINEJDŽERA AUTOM, PA OTIŠAO DA SPAVA: Mladić (16) glavom udario u banderu, ima i POVREDU KIČME

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 16:44

POKOSIO TINEJDŽERA AUTOM, PA OTIŠAO DA SPAVA: Mladić (16) glavom udario u banderu, ima i POVREDU KIČME

Vozač automobila (34) koji je 10. avgusta pokosio šesnaestogodišnjeg mladića dok je trotoarom šetao sa drugom u Vlasotincu, pobegao je s mesta nesreće i otišao kući da spava.

Saobraćajna nesreća dogodila se 10. avgusta ove godine u 1.29 sati u Ulici Avnoja na magistralnom putu, ispod OŠ "8. Novembra" u Vlasotincu. Kako se vidi na snimku koji kruži društvnim mrežama, tinejdžer je šetao trotoarom sa drugom, kada ga je, odjednom, s leđa pokosio automobil koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kretao velikom brzinom.

Nesreći mladić poleteo je u vazduh i zadobio teške telesne povrede. Kako navodi Jugmedia, mladić je zadobio povredu kičme, ima prelom noge, i kako kažu njegovi prijatelji, ne seća se šta se desilo pre, za vreme i posle udarca automobila!

Dečak je, kako piše Jugmedia, imao i jak potres mozga jer je prilikom pada udario glavom u banderu.

- Sreća je da je dečko sportski tip i da je jak i mlad, inače ko zna šta bi bilo - kaže sagovornik ovog medija i dodaje da bi on ovih dana trebalo da izađe iz bolnice.

Inače, na dečaka je naleteo muškarac (34) iz Vlasotinca koji se kretao velikom brzinom u centru varoši.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.