POKOSIO IH KOMBI: Troje dece i roditelji povređeni u saobraćajci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKOSIO IH KOMBI: Troje dece i roditelji povređeni u saobraćajci!

Teže povrede zadobila je Jelena Stevović iz Herceg Novog, dok su lakše povređeni njeni sinovi U.S. (2), V.S. (5), ćerka A.S. (4), te suprug Branislav Stevović (35)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Grahova, na putu Risan-Nikšić, četiri osobe lakše su povređene, a jedna teže, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Teže povrede zadobila je Jelena Stevović iz Herceg Novog, dok su lakše povređeni njeni sinovi čiji su inicijali U.S. (2), V.S. (5), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kćerka A.S. (4), te suprug Branislav Stevović (35).

Do nezgode je došlo kada je vozilo "iveko" prešlo na suprotnu kolovoznu traku i sudarilo se sa "golfom dva" kojim je upravljao Stevović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.