POKLON PROPO! NE BODU FEDERI, SAMO NOSI! Hteo da pokloni stari nameštaj, a njegov oglas nasmejao celu Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 07:55

POKLON PROP'O! "NE BODU FEDERI, SAMO NOSI!" Hteo da pokloni stari nameštaj, a njegov oglas nasmejao celu Srbiju (FOTO)

Niko nije hteo da uzme poklon.
Sudeći po porukama na komadu nameštaja, čini se da je vlasnik hteo da ga nekom pokloni izbacivši ga na ulicu, ipak, izgleda da niko ne želi da ga uzme.
Na fotografiji objavljenoj na Instagram stranici Oglasna tabla, vidi se krevet crvene boje i prva poruka: "Ništa ne pitaj, samo nosi", a onda i druga još zanimljivije sadržine: "Poklanja se! Nije propao, ne bodu federi, niko nije umro na njega".
Sudeći po porukama na komadu nameštaja, čini se da je vlasnik hteo da ga nekom pokloni izbacivši ga na ulicu, ipak, izgleda da niko ne želi da ga uzme.
A post shared by OGLASNA TABLA (@oglasnatabla)
Komentari su se nizali, a sugrađani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIŠTA NE PITAJ SAMO NOSI Hit oglas nasmejao Srbiju: Čovek izneo krevet ispred zgrade pa na njega zalepio urnebesno upozorenje (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Da se čak i dobar oglas daleko čuje pokazala je nedavno fotografija jednog neobičnog oglasa koji se našao na internetu i nasmejao mnoge ljude u Srbiji ali i regionu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.