POGROM SRBA NA KiM JE BIO NEZAPAMĆENO VARVARSTVO! Neću sedeti skrštenih ruku i gledati te užase koji pogađaju jedan hrabar i ponosan evropski narod (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 14:36

POGROM SRBA NA KiM JE BIO NEZAPAMĆENO VARVARSTVO! "Neću sedeti skrštenih ruku i gledati te užase koji pogađaju jedan hrabar i ponosan evropski narod" (VIDEO)

Nasilje neviđenih razmera nad srpskim narodom
Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon ocenio je danas da je pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji koji se dogodio pre 20 godina "nezapamćen u novijoj istoriji Evrope" ističući da je kao odgovor na varvarstvo ekstremista odlučio da pomaže Srbima na Kosmetu.
Gujon je podsetio da je za dva dana, 17. i 18. marta 2004. godine ubijeno 16 Srba, spaljeno više od 1.000 kuća, srušeno 35 crkava i manastira i proterano više od 4.000 ljudi.
A post shared by Arno Gujon (@arno.gujon)
- Kao odgovor na varvarstvo ekstremista i uprkos ćutanju mnogih u svetu, odlučio sam tada da ću pomagati Srbima na Kosmetu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.