POGLEDAJTE Poludela žena golih grudi uništila Mekdonaldsov restoran

Izvor: Blic, 08.Apr.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Poludela žena golih grudi uništila Mekdonaldsov restoran

Ovaj neverovatan video-snimak prikazuje ženu koja na sebi ima samo donji veš i kao da je poludela pa rastura “Mekdonaldsov” restoran u Sent Pitersburgu na Floridi.

U kuhinji restorana egzalitrana žena golih grudi histerično se smeje i vrišti, a zatim kao u napadu ludila počinje da udara glavom u pult.

Posle toga izbacuje ceo sadržaj frižidera na pod, dok je zaposleni zapanjeno gledaju, da bi na kraju podmetnula glavu ispod aparata za sladoled i umazala celo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lice.

Snimak je propraćen živopisnim komentarima zaposlenih koji gledaju.

Svoj destruktivni napad završila je kratkom pauzom da bi uživala u sladoledu.

Nakon toga izlazi iz kadra, ali može biti da definitivno ostaje u srcima svih zaposlenih u restoranu “Mekdonalds” koji su maštali o tome da urade ono što je ona upravo uradila.

Video> Eko kako je sve to izgledalo:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena bez grudnjaka i u donjem vešu uništila ‘Mekdonalds’ na Floridi

Izvor: Svet, 09.Apr.2014, 11:41

Ovaj neverovatan video-snimak prikazuje ženu koja na sebi ima samo donji veš i kao da je poludela pa rastura “Mekdonaldsov” restoran u Sent Pitersburgu na Floridi. U kuhinji restorana egzalitrana žena golih grudi histerično se smeje i vrišti, a zatim kao u napadu ludila počinje da udara glavom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.