POGLEDAJTE: Ovako izgleda kada ruski vojnici naprave štimung uz Katjušu

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Ovako izgleda kada ruski vojnici naprave štimung uz "Katjušu"

Zajednička vežba vojski Srbije, Rusije i Belorusije "Slovensko bratstvo" završena je u sredu, a tokom nje izvođeni su razni scenariji na borbenom terenu Zajednička vežba vojski Srbije, Rusije i Belorusije "Slovensko bratstvo" završena je u sredu, a tokom nje izvođeni su razni scenariji na borbenom terenu.Vojnici tri države su tokom tri dana koliko je trajala vežba pokazali spremnost da izvrše različite zadatke, ali je bilo i trenutaka kada su pripadnici oružanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << snaga tih zemalja imali malo vremena da se i opuste.Tako su ruski vojnici u sredu napravili sjajnu atmosferu, uz harmoniku i poznatu pesmu "Katjuša", a video snimak tog "performansa" na Fejsbuk stranici objavio je portal "Tango six".Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Manevri završeni, „Slovensko bratstvo“ se nastavlja

Izvor: Vostok.rs, 11.Nov.2016, 08:09

Međunarodna vojna vežba „Slovensko bratstvo 2016“, koja je počela u Srbiji 3. novembra, završena je 9. novembra. Pripadnici oružanih snaga Rusije, Belorusije i Srbije uvežbavali su antiterorističke akcije, mirovne operacije i dejstva prilikom likvidacije naoružanih bandi.. . U manevrima...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.