POGLEDAJTE JEDNU OD NAJVEĆIH KRAĐA U MILANU! Srbi pokupili 450.000 evra kao od šale, najskuplje flaše vina i dragoceni NAKIT (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 19:24

POGLEDAJTE JEDNU OD NAJVEĆIH KRAĐA U MILANU! Srbi pokupili 450.000 evra kao od šale, najskuplje flaše vina i dragoceni NAKIT (VIDEO)

Italijanska policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije zbog sumnje da su počinili brojne krađe u Milanu.

Policija u Milanu uhapsila je dvojicu državljana Srbije starosti 56 i 66 godina koji su osumnjičeni da su akteri brojnih krađa koje su počinjene u periodu od oktobra do decembra u zlatarama, hotelima i luksuznim radnjama u modnoj četvrti. Plen je procenjen na 450.000 evra, prenosi "Kurir".

- Istrage su započete nakon krađe ogrlice vredne 123 hiljade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra iz jedne zlatare, a isti ljudi ukrali su 10 flaša vina ukupne vrednosti oko 200 hiljada evra iz hotela 'Četiri godišnja doba'. Početkom novembra njih dvojica su zajedno sa trećim saučesnikom izvršili još jedan krađu u zlatari u sklopu drugog hotela, gde su odneli ogrlicu vrednu 100 hiljada evra - navode italijanski mediji.

Poslednja krađa je, prema italijanskim medijima, bila ukradena boca šampanjca "Dom Perinjon" u vrednosti od 3.200 evra. Počinioci su identifikovani, dvojica su uhapšena, a za još dvojicom se traga i nije poznato da li su i oni državljani Srbije.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.