POGINUO PRIGOŽIN?! Srušio se avion vođe Vagnera u Rusiji! Svi putnici mrtvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 19:26

POGINUO PRIGOŽIN?! Srušio se avion vođe Vagnera u Rusiji! Svi putnici mrtvi!

Prema podacima Hitne pomoći Rusije, u avionu je bilo 10 ljudi

Šef ruske paravojne grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin poginuo je danas nakon što se privatni avion srušio u ruskoj Tverskoj oblasti, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj.

- Pokrenuta je istraga o padu aviona Embraer, do koga je došlo večeras u Tverskoj oblasti. Prema spisku putnika, među stradalima je i Jevgenij Prigožin - navodi se u saopštenju, prenosi TASS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
🔴BREAKING NEWS🔴

Wagner Boss Yevgeny Prigozhin Killed in Private Jet Crash Near Moscow, Russia pic.twitter.com/x6jWqiv2R1 pic.twitter.com/AEqP0pfsgv

— Black Don News (@BlackDonNews) August 23, 2023

Pored Prigožina, poginulo je još devet osoba. Avion tipa Embraer leteo je iz Moskve za Sankt Peterburg, a avionu se nalazilo sedam putnika i tri člana posade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.