POGINUO OTAC DVOJE DECE KOD BOGATIĆA: Ivan i Zoran udarili autom u traktor dok su išli da posete porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO OTAC DVOJE DECE KOD BOGATIĆA: Ivan i Zoran udarili autom u traktor dok su išli da posete porodice

Nezapamćena tragedija

Zoran Popović (31) iz Petkovice kod Bogatića i njegov drug Ivan Stepanović (28) iz istog sela, koji već godinama radi u Beogradu, poginuli su juče oko 1.45 sati kada je BMW u kome su bili udario u traktor na putu u selo Badovinci.

Kako je došlo do stravične nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića, utvrdiće istraga.

Naime, traktoristu, jedinog preživelog policija nije zatekla na licu mesta. Kako se saznaje, prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarca pao je sa traktora, povredio se, a meštani Badovinaca su mu ukazali pomoć, nakon čega se udaljio sa mesta nesreće.

Tek juče po podne, zbog povrede ruke, javio se na Odeljenje ortopedije šabačke bolnice, pa su lekari o tome obavestili policiju. U razgovoru sa njim trebalo bi da se utvrde okolnosti nesreće. Zasada nije poznato da li je traktorista u momentu nesreće bio pijan, a pošto se tek 12 sati posle toga javio u bolnicu, bilo je dovoljno vremena da se otrezni.

Veštačenje će, međutim pokazati da li je traktor bio osvetljen kako nalaže vožnja noću, ali i kojom brzinom se kretao BMW i da li je vozač u trenutku nesreće bio pijan. Ono što je zasada poznato je da je udarac bio strahovit i da su BMW i traktor smrskani, kao i da je vozač BMW Zoran Popović od zadobijenih povreda preminuo odmah. Ekipa Hitne pomoći prevezla je teško povređenog Ivana Stepanovića u šabačku bolnicu, gde je preminuo.

Selo Petkovica juče je zanemelo. Meštani nisu mogli da veruju da su dvojica mladića stradala.

- Nikada se nije takva tragedija desila u selo. Strašno - kažu meštani.

O stradalim mladićima poznanici imaju reči hvale.

- Stepanović je godinama radio u Beogradu, ali je svaki vikend dolazio u selo, gde mu žive roditelji, a sa njima i njegova supruga i dvoje male dece. Ima ćerkicu i sina. Eto, i sada je došao, ali po svoju propast - napominje sagovornica iz tog šabačkog sela.

Vozač Zoran Popović nije bio oženjen, a u selu kažu da je živeo sa roditeljima, bratom i njegovom porodicom. Radio je privatno, vozio je bager.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.