POGINUO DEČAK (17) NA MAGISTRALNOM PUTU ŠABAC-LOZNICA: Osumnjičeni je imao u sebi 2,32 promila alkohola?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO DEČAK (17) NA MAGISTRALNOM PUTU ŠABAC-LOZNICA: Osumnjičeni je imao u sebi 2,32 promila alkohola?

Navodno osumnjičeni se, posle udesa, udaljio sa mesta događaja, pa se, potom, vratio.

Dečak Damjan (17) iz Klubaca, kod Loznice, učenik trećeg razreda Srednje tehničke škole, smer automehaničar, smrtno je stradao u petak uveče na magistralnom putu Šabac-Loznica, kod firme "Elind", dok se kretao pešice.

Na njega je, nezvanično, naleteo automobil za čijim je volanom bio Ž.M.(28) iz susednog sela. Osumnjičeni je imao u sebi 2,32 promila alkohola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Odmah mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega sledi privođenje dežurnom tužiocu, koji će da odluči da li će, za njega, da traži pritvor od sudije za predhodni postupak nadležnog suda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"AUTOMOBIL GA JE NOSIO 10 METARA" Drugovi poginulog mladića u šoku zbog tragedije koja se odigrala PRED NJIHOVIM OČIMA

Izvor: Blic, 14.Okt.2019

"Mati, nema nam više Dače", bile su prve reči Stefana Grujičića, učenika trećeg razreda Gimnazije "Vuk Karadžić" u Loznici, kada su njegova majka Jelena i otac Dragan stigli na mesto nesreće na putu Šabac - Loznica u kojoj je poginuo Damjan Rešević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.