POGINULO PETORO TINEJDŽERA! Nakon žestokog sudara živi goreli u vozilima - detalji JEZIVE nesreće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 17:53

POGINULO PETORO TINEJDŽERA! Nakon žestokog sudara živi goreli u vozilima - detalji JEZIVE nesreće (VIDEO)

Policija je danas objavila kako je među poginulima petero 19-godišnjaka - tri mladića i dve devojke čiji se automobil zapalio nakon frontalnog sudara.

Sedam osoba je poginulo u subotu uveče u sudaru na obilaznici u blizini Bad Langensalze u središnjoj Nemačkoj.

U nesreći su sučestvovala tri vozila. Dva automobila su se nakon žestokog sudara zabila u ogradu i zapalila. Šest osoba je izgorelo, a poginula je i osoba iz trećeg automobila. Vatrogasci kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su tri osobe povređene.

Horror-Crash in Thüringen (D): Sieben Tote nach Autounfall auf der B247 - BLICK https://t.co/BiRMoiq75K

— Politikfragen (@Politikfragen) April 1, 2023

U nesreći su učestvovali BMW, Volkswagen i Mercedes. 45-godišnji vozač BMW-a uleteo je u suprotnu traku na obilaznicu te se sudario s Mercedesom u kojemu je bilo petero maloletnika te s VW Caddyjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.