Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 12:30

PODOHVATALE SE! Zadrugarke jedva dele prostoriju, poniženja dostigla SVOJ VRHUNAC (VIDEO)

Jelena Lukić
|

subota 20. maj 2023. 10:49h


Svađa Maje Marinković i Anđele Đuričić traje već nedeljama, a zadrugarke se gotovo svakodnevno „peckaju“, vređaju i ponižavaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Maja Marinković, Bilal Brajlović i Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Sinoć je ponovo došlo do verbalnog okršaja, kada su u toku emisije „Pitanja novinara“ govorile jedna o drugoj.
Ana Korać
Ona je, naime, po drugi put, udarila na Anđelino poreklo i govor, sa sve imitacijom, a čak ni voditelj Darko Tanasijević nije uspeo da se suzdrži od smejanja tom prilikom.
– Majo kako bi ti reagovala da se nađeš sa Anđelom u restoranu? – pitao je Darko.
– Hranu bih joj naručila ja, pošto bi me verovatno bilo sramota kada bi krenula da se obraća „konobaru, ođe mi donesi ovo jelo sigurica“ – pričala je Maja i „umirala“ od smeha, a zajedno sa njom i pojedini zadrugari, kao i voditelj.
Maja Marinković
– Darko pa ti znaš da sam ja šaljivog duha, ali činjenice su činjenice i argumenti su na mojoj strani – pričala je Maja, dok je Anđela sedela u ćošku namračena i pokunjena.
Pogledajte video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.