PODLI UDARCI HRVATSKIH MEDIJA NA SRBIJU: Usred velikih tragedija služe se lažima o Vučiću i najavljuju velike prosvjede u Beogradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 22:29

PODLI UDARCI HRVATSKIH MEDIJA NA SRBIJU: Usred velikih tragedija služe se lažima o Vučiću i najavljuju "velike prosvjede" u Beogradu (FOTO)

Na hrvatskim portalima ceo dan najavljuju "velike prosvjede" u Beogradu otvoreno navijajući za krvave sukobe u Srbiji.

Hrvatski mediji, novinari Šolakovog "Indeksa" i "Jutarnjeg lista" vode najstrašniju kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i Srbije.

Najstrašnijim lažima o predsedniku Srbije pokušavaju da izazovu haos. Samo nikako ne razumeju da Srbi većinski nikada i nipošto neće podržati one koje oni reklamiraju i nameću kao nekakvu novu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlast.

Podsetimo, pojedini hrvatski mediji, kao i mnogo puta do sada, nepogrešivo su iskoristili priliku da mučki napadnu predsednika Srbije Aleksdra Vučića, Srbe i Srbiju u trenucima kad našu zemlju zadesi neka nevolja. To se dogodilo i pre nekoliko dana, nakon dve do sad nezapamćene tragedije, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i u okolini Mladenovca.

Hrvatski portali "Index.hr" i "Jutarnji.hr" istovremeno objavljuju sramne autorske tekstove u kojima na najbrutalniji način napadaju Srbiju i predsednika Vučića, pri čemu ga optužuju za dve tragedije koje su zadesile našu zemlju.

Jutarnji list Vučićeve mere koje imaju za cilj da Srbiju učine bezbednijom i sigurnijom, predstavljaju kao mere "nasilja". Da li je nasilje ako predsednik brine o sigurnosti najmlađih pojačavanjem obezbeđenja oko škole i rešavanjem pitanja "nelegalnog oružja" kroz mere koje država sprovodi u proteklih nekoliko dana?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.