PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MAJKE I ĆERKE IZ OBRENOVCA: Sumnjiče se da su bacile tek rođenu bebu u kontejner

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 14:20

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MAJKE I ĆERKE IZ OBRENOVCA: Sumnjiče se da su bacile tek rođenu bebu u kontejner

Optužnica je podignuta zbog krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju i saizvršilaštva.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv majke i njene ćerke iz Obrenovca, zbog sumnje da su 23. decembra prošle godine tek rođenu bebu bacile u kontejner u Ulici Kralja Milutina, u obrenovačkom naselju Rojkovac.

Produžen je pritvor obema okrivljenima i čeka se potvrđivanje optužnice od strane Višeg suda u Beogradu.

Podsetimo, u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kralja Milutina u obrenovačkom naselju Rojkovac, 23. decembra prošle godine oko 20 sati je u jednom od kontejnera pronađeno živo novorođenče. Ispostavilo se da je tek rođenu bebu odbacila Mija P., a da joj je u tome pomogla bebina baka Branka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJKA OPTUŽENA DA JE POKUŠALA DA UBIJE BEBU Porodila se u kući, stavila je u kesu i OSTAVILA JE NA DNU KONTEJNERA. Optužena i baba devojčice!

Izvor: Blic, 11.Maj.2021

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv majke Brane P. (61) i njene ćerke Milje P. (23) iz Obrenovca koje su osumnjičene da su 23. decembra prošle godine tek rođenu bebu bacile u kontejner u Ulici Kralja Milutina, u obrenovačkom naselju Rojkovac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.