PODELIO JE SA NAMA DEO NAŠE TUGE Porodica Rajić o IZNENADNOM POZIVU VUČIĆA i bolu za decom koju su ubili Hrvati

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 22:59

"PODELIO JE SA NAMA DEO NAŠE TUGE" Porodica Rajić o IZNENADNOM POZIVU VUČIĆA i bolu za decom koju su ubili Hrvati

"Teško vam je, razumem"

- Pročitao sam u "Večernjim novostima" da je Spase Rajić, kome su poginuli sin i kćerka na Petrovačkoj cesti, rekao da se njegove dece možda ni ove godine niko ne bi setio da ih ja nisam pomenuo na mostu na Rači. Meni je važnije da sam se setio to dvoje dece nego da se dodvoravam predstavnicima druge zemlje i medijima. Čuo sam se sa Rajićem, država će gledati da pomogne, da se ne zaborave deca koja su poginula samo zato što su Srbi - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik Aleksandar Vučić.

Nenad, sin Spase Rajića kaže da ih je Vučićev poziv iznenadio.

- Bili smo na groblju kada nas je ujutru pozvao. A kada je čuo gde smo, izvinio se i rekao da će pozvati ponovo. Najpre sam mislio da se neko šali, ali sam prepoznao njegov glas - priča Nenad.

Oko 14 sati usledio je novi poziv predsednika Srbije, koji je tada razgovarao sa Spasom Rajićem.

- Kako mi je otac prepričao razgovor, koji je potrajao, shvatili smo predsednikovu iskrenu želju da pomogne u rešavanju problema porodica koje su na Petrovačkoj cesti izgubile decu. Za nas, u danu našeg nemerljivog bola, poziv predsednika države je u neku ruku ohrabrenje. I mnogo nam znači što je sa nama podelio deo naše tuge. Rekao je ocu: - preneo je Nenad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.