POČEO JE DA JE VUČE I BIJE, IMAO JE I PIŠTOLJ Detalji otmice pokazuju svu žestinu monstruoznog zločina u Gradačcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 17:18

"POČEO JE DA JE VUČE I BIJE, IMAO JE I PIŠTOLJ" Detalji otmice pokazuju svu žestinu monstruoznog zločina u Gradačcu

Zločin koji je potersao region

Nermin Sulejmanović započeo je krvavi pir tako što je prvi metak ispalio na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića koji je brat od tetke nesrećne Nezime Hećimović.

Sulejmanović je došao po nevenčanu suprugu kod tetke i brata gde se u njihovoj kući skrivala od kada ju je poslednji put krvnički pretukao.

- Nezima je bila jedna krhka žena koju je mučio i pobegla je kod tetke sa bebom. Došao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u petak oko 11 sati kod Pamukovića na vrata i tražio Nizu.

Kada je izašla, rekao joj je da krene sa njim, ali se opirala. Počeo je da je bije i vuče i brat joj je stao u zaštitu.

Kad je video da budala ima pištolj, pobegao je gore uz dvorište, a on ga je upucao u butinu i odvukao Nizu u kola i odveo je u vikendicu gde je mučenicu i ubio - ispričala je jedna komšinica Pamukovića.

Ovo je rješenje Općinskog suda u Gradačcu od 7. avgusta ove godine kojim se odbija prijedlog MUP-a TK da se Nerminu Sulejmanoviću zabrani približavanje žrtvi nasilja Nizami Hećimović. Četiri dana kasnije- Nermin Sulejmanović je ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizami Hećimović. pic.twitter.com/826zXL5HHe

— Istraga.ba (@IstragaB) August 11, 2023

Kako prenosi portal Istraga.ba, Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i Policijska uprava Gradačca podneli su zahtev da se Nerminu Sulejmanoviću izrekne zaštitna mera zabrane uznemiravanja i praćenja osobe izložene nasilju i zaštitna mera zabrana približavanja žrtvi nasilja, međutim, sud je to odbio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.