POČELO JE Klinci za lajk na mrežama objavljuju snimak masakra u Gradačcu: Sve njih u zatvor, to su potencijalne ubice

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 20:59

POČELO JE Klinci "za lajk" na mrežama objavljuju snimak masakra u Gradačcu: Sve njih u zatvor, to su potencijalne ubice

Jezivije ne može

Na društvenoj mreži TikTok pojavilo se nekoliko profila koji dele jeziv snimak masakra u Gradačcu, na kojem se vidi kako Nermin Sulejmanović uzima pištolj, a potom metkom u čelo ubija svoju nevenčanu suprugu sa kojom ima dete.

Na užasavajućem video-zapisu, takođe se vidi i njihova beba koja leži u lokvi krvi i koja plače, nakon čega se monstrum udaljava sa lica mesta.

Iza naloga koji kače jezivi snimak na društvene mreže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoje uglavnom maloletnici, koji na konto ovog snimka žele da postanu popularni na TikToku, što ni ne kriju u opisu, gde mole ljude da ih zaprate.

- Svu tu decu trebalo bi poslati u zatvor, to su potencijalne ubice. Na ovaj način se već mesecima prikupljaju pratioci na temu masovnog ubistva u školi na Vračaru, gde maloletna lica uglavnom iz inostranstva prave "fan stranice" - glasili su jedni od komentara ispod objave na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.