POČELA GRADNJA MOSTA NA JADRU

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELA GRADNJA MOSTA NA JADRU

OSEČINA - Izgradnja mosta na reci Jadar, za koji je iz Nacionalnog investicionog plana izdvojeno 15,4 miliona dinara, počela je u Osečini, saopštila je lokalna samouprava.

Taj most će spajati Ulicu cara Lazara sa nedavno završenom prvom deonicom obilaznice oko Osečine, duge 532 metra u čiju je gradnju iz NIP-a investirano 29,5 miliona dinara.

Novi most biće dug 21 metar i širok 11 metara. Radove, koji će biti okončani za 90 dana, izvodi Ingrap omni iz Valjeva. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saopštenju se dodaje da je to osmi most koji je u Podgorini građen u poslednjih pet godina.

Najavljen je početak radova na rekonstrukciji drugog dela Ulice cara Lazara, u dužini od oko kilometar, vrednih 15,4 miliona dinara iz sredstava NIP-a. Radove će izvoditi valjevski "Autotransport".

Buduća obilaznica će, kada radovi na mostu na Jadru i drugom delu Ulice cara Lazara budu gotovi, rasteretiti saobraćaj u glavnoj varoškoj ulici, koja je sada deo magistralnog puta Valjevo-Loznica kroz centar Osečine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.