POBOLJŠAVA SE SITUACIJA SA SNEGOM NA DIVČIBARAMA

Izvor: Kurir, 27.Jan.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBOLJŠAVA SE SITUACIJA SA SNEGOM NA DIVČIBARAMA

Valjevska "Lasta" je ukinula i skratila više seoskih i međumesnih autobuskih linija zbog neočišćenih puteva

VALJEVO - Gradska uprava u Valjevu saopštila je da se poboljšava situacija sa snegom na Divčibarama, gde su zbog neočišćenih saobraćajnica vikendaši bili zarobljeni u kućama.

Poseban problem je to što jedina benzinska pumpa na Divčibarama ne radi od septembra 2011. Meštani okolnih sela, koji svojom mehanizacijom, uz novčanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nadoknadu, čiste saobraćajnice na Divčibarama, nemaju nafte, a do Mionice, Kosjerića ili Valjeva teško mogu da dođu zbog često neprohodnih puteva do Kaone ili Bogdanovića brda.

Valjevska "Lasta" je i danas ukinula i skratila više seoskih i međumesnih autobuskih linija zbog neočišćenih puteva.

Prema podacima iz Distribucije, bez električne energije su potrošači na dalekovodnim pravcima ka Leskovicama, Goloj Glavi, Stavama, Suvodanju i Miličinici, kao i deo sela Paune.

Uz postojeće, prijavljeno je još 70 kvarova na niskonaponskoj mreži u selima koje "pokriva" valjevska Distribucija.

Valjevski gradonačelnik Zoran Jakovljević rekao je da se "pažljivo prati situacija na terenu", te da su "nadležne službe procenile da nisu ispunjeni uslovi za proglašenje vanredne situacije", što su tražili vlasnici vikendica na Divčibarama.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.