POBIO TAZBINU ZBOG PRASIĆA! Policajac izrešetao i suprugu, pa mirno sačekao kolege

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBIO TAZBINU ZBOG PRASIĆA! Policajac izrešetao i suprugu, pa mirno sačekao kolege

Policija u Pandžabu u Indiji uhapsila je svog kolegu Kulvindera Singu, zbog sumnje da je iz automatske puške ubio svoju suprugu, taštu, šuraka i šurnjaju i teško ranio šurakovu desetogodišnju ćerkicu.

Brutalno ubistvo dogodilo se u nedelju oko 6.30 ujutru na imanju Singovog tasta. Kako piše Indian Express, Sing je prethodno otišao u stanicu i zadužio kalašnjikov, pod izgovorom da je hitno poslat na zadatak da juri narko-dilere i da mu treba oružje. Nakon toga došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kod tasta na imanje gde su bili njegova supruga i sin i odmah otvorio vatru.

Na licu mesta su stradali Singova supruga (45), njena majka (65), šurak (38) i šurakova supruga (33). Besan je pucao i na šurakovu ćerkicu (10) koja je sa prostrelnom ranom prevezena u bolnicu.

Nakon krvavog masakra, Sing je mirno sačekao kolege, a na saslušanju je rekao da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oko farme svinja u koju je ulagao zajedno sa tazbinom.

Svađa je otpočela još prethodne večeri, kada je Singova supruga pozvala policiju i zamolila da ga privedu jer je pijan pretio da će da se zapali.

Kolege su došle u kuću i povele ga sa sobom, ali kad se malo otreznio, on je rekao da je u pitanju porodična svađa i da će sve rešiti u nedelju ujutru, te je zamolio da ga puste da "ide na teren" sa kolegama iz odeljenja za narkotike, a potom kući.

- Izgleda da su šurak i tast prodali nekoliko prasića, a njemu nisu dali novac od zarade. Zbog toga je navodno i izbila svađa u subotu uveče, a završila se krvavim ubistvom - rekao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pobio tazbinu zbog svađe oko prasića: Policajac izrešetao porodicu, pa mirno sačekao kolege

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2020

Besan zbog farme prasića muškarac zgrabio automatsku pušku i presudio supruzi, tašti, šuraku i šurnjaji Policija u Pandžabu u Indiji uhapsila je svog kolegu Kulvindera Singu, zbog sumnje da je iz automatske puške ubio svoju suprugu, taštu, šuraka i šurnjaju i teško ranio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.