POBESNELE FARMERKE Maja i Tamara se zestoko izvredjale

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBESNELE FARMERKE Maja i Tamara se zestoko izvredjale

Nakon što je Đurićeva dobila zadatak da organizuje čišćenje kuće nastala je svađa

Nakon što je novi gazda Radiša Miljković Radašin, popularniji kao “Kardašijan”, zadužio Tamaru Đurić da povede računa o čistoći kuće, Maja Nikolić je pobesnela.

S obzirom da je dobila zadatak od gazde, da organizuje čišćenje kuće, Tamara se prvo obratila najboljim drugaricama na imanju, Maji i Jeleni Krunić.

Foto: TV Pink

Međutim, Nikolićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nije dobro prihvatila to pa je pobesnela, a onda izašla napolje i Milošu Radičeviću rekla “Neće meni da naređuje jedna starleta“, što je on otkrio pred svima, pa je nastala svađa.

Drugarstvo je očigledno završeno, a Đurićeva je optužila Nikolićevu da ništa ne radi na “Farmi” i da konstantno odbija posao.

– Ćuti jednom u životu, budi parlamentarna – vikala je Tamara, jer joj je Maja konstantno upadala u reč, a posle je starleta i izvređala:

- Ti si monstrum majka i loš čovek.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.