Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 06:30

POBEGLA IZ SRBIJE:Kačavenda objavila DEGUTANTNU FOTKU, ovo je čeka kada se vrati…

Jelena Lukić
|

subota 17. juni 2023. 23:23h


Sinoć se u emisiji „Narod pita“ povela priča o odnosu Ane Ćurčić i njene kume, Milene Kačavende.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Milena Kačavenda • Instagram


Kačavenda je otputovala u Holandiju na zasluženi odmor, a Ćurčićeva joj je najavila ozbiljan razgovor kad se vrati, te istakla da nisu imale vremena da do sada porazgovaraju o svemu, kako su se samo jednom videle.
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda
Milena se oglasila i Holandije i pokazala kako uživa. Uslikala se u kupaćem kostimu, a grudi je izbacila u prvi plan.
Kuma ste me nazvali. Ma, ček, da se u mom maniru prekrstim i dam sebi nadimak. Kuma je, bre, institucija! – napisala je Milena.
– „Zaslužen odmor, intitucijo“, „Krči put za novu sezonu rijalitija“, „Kumo, falis nam, da rešetaš ove majmune ono kako znaš“, „Taj rad, to se ceni“, „Kumo, goriš“ – glasili su samo neki od komentara.
Milena Kačavenda
Podsetimo, dugo se polemisalo o odnosu Ane i Milene, kako je Zorica kumu optužila da je svojim izjavama doprinela tome da Ćurčićeva ne bude prvo mesto, ali su i njih dve ovo demantovale zajedničkim „lajvom“ na društvenoj mreži Instagram.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.