POBEGAO OD SUDA?! Gde se to krije bivši kralj optužen za malverzacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 20:58

POBEGAO OD SUDA?! Gde se to krije bivši kralj optužen za malverzacije

Huan Karlos umešan je u finansijski skandal zbog čega je španski vrhovni sud pokrenuo istragu

Bivši španski kralj Huan Karlos, napustio je Španiju i odseo u luksuznom hotelu "Emirejt Palas" u Abu Dabiju.

Karlos je u UAE stigao privatnim avionom iz Pariza sleteo na aerodrom u španskom gradu Vigo, a odatle se let nastavio do aerodroma u Abu Dabiju. Do hotela bivši španski kralj stigao je helikopterom.

Menadžer hotela "Emirejt Palas", nije potvrdio informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je u pomenutom hotelu odseo bivši kralj.

Spain's runaway former King Juan Carlos is hiding out in a £10k-a-night suite at a luxury Abu Dhabi hotel https://t.co/8sFLVALZhn

— Daily Mail Online (@MailOnline) August 7, 2020

o umešanosti bivšeg kralja u malverzacije sa ugovorima o brzoj železnici sa Saudijskom Arabijom. O tome je u pismu, bivši kralj obavestio svog sina, kralja Filipa i napomenuo mu da planira preseljenje u drugu državu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.