POBEGAO JE U SRBIJU POSLE UBISTVA DVE DEVOJKE: Raspisana međunarodna poternica za Sefićem

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEGAO JE U SRBIJU POSLE UBISTVA DVE DEVOJKE: Raspisana međunarodna poternica za Sefićem

Kantonalni sud u Sarajevu je na zahtev Tužilaštva KS doneo naredbu o raspisivanju međunarodne poternice za odbeglim Sanjinom Sefićem, osumnjičenim za ubistvo.

Sud KS je ovu naredbu uputio Ministarstvu unutrašnjih poslova KS koji treba da je prosledi Interpolu, nakon čega se očekuje raspisivanje međunarodne poternice, javlja Kliks.ba.

Interpol potom treba MUP-u Srbije da naredi da uhapsi i izruči Sefića Bosni i Hercegovini.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << otvorilo je istragu protiv Sanjina Sefića, osumnjičenog za teško krivično delo protiv sigurnosti javnog saobraćaja sa smrtnom posledicom i neukazivanje pomoći povređenoj osobi nakon saobraćajne nesreće.

Podsetimo, Sefić je 10. oktobra u večernjim satima u centru Sarajeva automobilom usmrtio dve devojke, nakon čega je pobegao iz BiH preko Graničnog prelaza Uvac. Prema informacijama MUP-a KS, radi se o višestrukom povratniku u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja i javnog reda i mira.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA U BEKSTVU Raspisana međunarodna poternica za Sanjinom Sefićem

Izvor: Blic, 12.Okt.2016

Kantonalni sud u Sarajevu rapisao je međunarodnu poternicu za Sanjinom Sefićem, po nalogu Tužilaštva...Ovo su saznaja „Avaza“...Sanjin Sefić (25), koji je u ponedeljak automobilom ubi dve studentkinje kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu se najverovatnije krije na području Prijepolja, Novog Pazara...

Nastavak na Blic...

Sarajevo traži od Srbije da izruči Sanjina Sefića

Izvor: B92, 13.Okt.2016, 14:15

Sud u Sarajevu tražio je od Ministarstva pravde Srbije da izruči Sanjina Sefića osumnjičenog za ubistvo dve devojke u Sarajevu, potvrđeno je agenciji Beta...Zahtev će biti prosleđen Višem sudu u Novom Sadu koji će odlučiti o ispunjenosti uslova za izručenje...Viši sud u Novom Sadu odredio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.