PLJUVACINA!

Izvor: Kurir, 05.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUVACINA!

Menadžer Esad Samardžić posle toliko godina izneo niz optužbi i pikanterija o bivšoj štićenici Svetlani Ražnatović

Nekadašnji menadžer naše najveće folk dive Cece Ražnatović Esad Samardžić izneo je niz optužbi i teških reči na račun svoje bivše štićenice, koja je, po njegovom kazivanju, koristila različite „metode“ kako bi uspela u muzičkom svetu. Hrvatskom nedeljniku Arena ispričao je kako je Ceca od pesmičice „Cvetak zanovetak“ došla do statusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najveće srpske zvezde, a na tom putu je, prema njegovim rečima, bilo svega osim poštenja (?!)

- Pevala je loše, ali bila je spremna da učini sve da postane zvezda. Mene je pokušala da pridobije lukavstvom, pri prvom susretu pokazala se kao laka žena - priča 49-godišnji Esad Samardžić i dodaje kako ju je na samom početku njihove saradnje „okrenuo“ u garderobi jedne diskoteke, pre nego što se upustila u ljubavnu romansu s njegovim bratom Harom, i obojica su, kaže, jedva sačuvali živu glavu.

Podsećanja radi, kad je Ceca Ražnatović krenula u estradne vode, izvesni Esad Samardžić bio joj je menadžer. S obzirom na to da je tada postojala Jugoslavija, naša estradna diva imala je nekoliko menadžera koji su organizovali njene koncerte kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pošto se Samardžić bavio tim poslovima, on joj je organizovao nekoliko koncerata po Bosni i Hercegovini i u inostranstvu. Preko Samardžića upoznala je njegovog brata Haru, koji živi i radi u Švajcarskoj i s kim je bila u emotivnoj vezi.

Kako bismo čuli i prozvanu stranu, pozvali smo Cecu Ražnatović, koja je razočarano rekla:

- Očigledno da svako bez bilo kakvog medijskog i ličnog kredibiliteta može javno da priča šta god želi i o kome god želi. Međutim, na takve neistine i gadosti svaki komentar je suvišan, osim - žalosno![ antrfile ]

HAREA JE CECA VEZALA U PODRUMU

- Nekoliko puta su Arkanovi ljudi dolazili u Švajcarsku s namerom da likvidiraju mog brata i mene. Čak nas je i švajcarska policija upozorila na to - tvrdi Samardžić i dodaje kako su mu brata u jednom beogradskom podrumu vezali za noge i „davali mu samo jabuku dnevno“.

BISEKSUALKA I LAKA ZENA

„Uvek se ponašala kao drolja, i ko je hteo da je iskoristi, mogao je to vrlo lako. Nije samo laka žena, Ceca je i biseksualka, osim s muškarcima spavala je i sa ženama. Dobro poznajem jednu njenu partnerku, udata je i živi u Italiji. Mislim da su još u vezi, a po sadašnjem Cecinom ponašanju, ona joj nije jedina“, priča Samardžić, ističući kako se na ovaj medijski čin odlučio isključivo zato da bi njena mnogobrojna publika saznala „koliko je prljav njen put do zvezda“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.