PLJUŠTE KAZNE NA PRIMORJU Ukoliko letujete u komšiluku ovo morate da znate - jedna greška koštaće vas 300 evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 08:54

PLJUŠTE KAZNE NA PRIMORJU Ukoliko letujete u komšiluku ovo morate da znate - jedna greška koštaće vas 300 evra (FOTO)

Ovo je važno da znate ako letujete u Hrvatskoj.

Zamenik gradonačelnika Splita, Bojan Ivošević, objavio je da je u prvih 28 dana letne turističke sezone u Splitu naplaćeno preko trista kazni za narušavanje javnog reda i mira.

Naime, stanovnici tog grada od početka sezone žale se da pijani turisti spavaju na ulicama, uriniraju po centru grada i na druge načine ometaju javni red i mir.

Ivošević dodaje da je naplaćeno preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30.000 evra kazni, odnosno 15.000 ako plate u roku od tri dana. Istakao je da je trenutna naplata preko 40 posto u tri dana.

- Broj kazni u 28 dana od večeras je trocifren i prešao je iznos od 30.000€ (15.000€ ako plate u roku tri dana). Trenutna naplata je preko 40% u tri dana.

Upravo dok je postupalo komunalna policija na vrhu Bosanske zbog konzumacije alkohola na javnoj površini našao se jedan turista koji je pomislio da je dobra ideja pomokriti se po Dioklecijanovoj palati. Brza reakcija lokalnog čoveka i dolazak komunalnog redara pretvorio je tu ideju u 300€ težak poduhvat.

- Slike nisu arhivske već deo postupanja od večeras - napisao je na svom Fejsbuku Bojan Ivošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.