BEOGRAĐANI ŠOKIRANI SCENAMA! Žena usnimljena kako krade, a onda došlo do OBRTA - ovo morate da vidite (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 18:23

BEOGRAĐANI ŠOKIRANI SCENAMA! Žena usnimljena kako krade, a onda došlo do OBRTA - ovo morate da vidite (VIDEO)

Nepoznata žena pokušala je protekle noći da obije ili opljačka čak pet automobila od kojih je uspela dva.

Na društvenim mrežama proširio se snimak navodnog pokušaja pljačke koji se dogodio u ulici Miće Orlovića na Dedinju.

Naime, kako su prijavili korisnici, a snimak objavila stranica "serbialive_beograd", za sada nepoznata žena pokušala je protekle noći da obije ili opljačka čak pet automobila od kojih je uspela dva.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

- Komšija do nas je čuo nešto napolju i kada je izašao na terasu iz njegovog automobila su virile nečije noge. Upravo od dotične osobe - navodi jedna žena, pa nastavlja - Sišao je, uhvatio je a ona je “dama” sve pokupila iz njegovog auta tako da joj je uzeo ličnu kartu i broj.

Takođe, na snimku se može videti da žena vozi električni trotinet, a zatim se zaustavlja do automobila koji je navodno bio njena meta krađe, prilazi bravi i ponaša se neuobičajeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.