PLJAČKA POD OKRILJEM NOĆI: Krađa u Bulevaru kralja Aleksandra, kamere sve snimile (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 12:35

PLJAČKA POD OKRILJEM NOĆI: Krađa u Bulevaru kralja Aleksandra, kamere sve snimile (VIDEO)

Na Instagram stranici "serbialive_beograd" objavljen je snimak na kom je noćas zabeležena krađa u Bulevaru kralja Aleksandra.

Naime, na snimku se vidi kako čovek, držeći lampu u rukama, prilazi parkiranom automobilu, nasilno ga otvara i iz njega uzima stvari.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

- Gospodin sa slike je noćas u Bulevaru kralja Aleksandra obio kola i odneo sivi ranac, zajedno sa svim stvarima iz kola, ako ga neko slučajno prepozna svaka pomoć je dobrodošla. Trenutak kad ulazi u kola i kad se šeta ispred kamere - stoji u opisu videa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovaj snima treba da vam bude dobra opomena da u automobilu nikada ništa ne ostavljate kada ih napustite (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Maj.2022

Noćas se u Bulevaru kralja Aleksandra dogodila se pljačka automobila i ovo što se desilo treba svima da bude upozorenje da bukvalno ništa ne ostavljaju u automobilu kada ga parkiraju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.