PLJAČKA KAO NA FILMU: Za 30 sekundi pokupili laptopove vredne 27.000 dolara i nestali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJAČKA KAO NA FILMU: Za 30 sekundi pokupili laptopove vredne 27.000 dolara i nestali (VIDEO)

Kupci stajali kao hipnotisani

Bilo je potrebno manje od 30 sekundi da lopovi počiste Epl stor u Kaliforniji i ukradu informatičku opremu vrednu više od 27.000 dolara.

Pročitajte i: 

Na snimku sa sigurnosnih kamera vide se četvorica mladića sa kapuljačama kako utrčavaju u radnju u gradu Frezno i grabe sve izložene laptopove i ostalu kompjutersku opremu.

Kupci ali i prodavci koji su se u tom trenutku nalazili u trgovini, ostali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u šoku i nisu stigli ni da reaguju.

U jednom momentu su se skupilina sredinu radnje najverovatnije u strahu da su pljačkaši naoružani.

Neki od kupaca koji su tek ulazili u radnju kada su videli lopove kako beže pokušali su da ih zaustave, ali su ih oni odgurnuli i oborili na zemlmju. Policija još traga za njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.