PLJAČKA KAKVA SE RETKO VIĐA! Preokret u poslednjem trenutku - ovakav OBRT niko nije očekivao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 22:29

PLJAČKA KAKVA SE RETKO VIĐA! Preokret u poslednjem trenutku - ovakav OBRT niko nije očekivao (VIDEO)

Da su psi najbolji čovekov još jednom je pokazao dramatičan snimak sa ulice u Buenos Ajresu. Tamo su pokušaj oružane pljačke osujetile dve keruše lutalice tako što su munjevito skočile ka napadačima.

Na viralnom snimku se vidi kako dva kriminalca na motoru prilaze žrtvi. Čovek, van kadra je zamišljeno sedeo na trotoaru i gledao u telefon, a jedan od njih je uperio pištolj u njega i viknuo "daj mi sve", piše portal Kale Blu Radio.

Kako je supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žrtve ispričala medijima, njen muž je rekao "uzmi sve", a u tom trenutku su psi, koji su sedeli pored njega, "osetili" opasnost i napali razbojnike. Iznenađeni kriminalac odmah kreće da beži od razjarenih keruša i seda na motor iza saučesnika koji je brzo dao gas.

#INSEGURIDAD Perras callejeras justicieras: los animales evitaron un robo en Gorriti al 4200 #SanMartín. pic.twitter.com/Hgg0BkShwm

— DataConurbano / NET (@DataConurbano) October 17, 2022

Muškarac koji je umalo bio opljačkan je onda prišao psima i pomazio ih, zahavalan što su ga spasili.

Kako pišu argentinski mediji, požrtvovane heroine se zovu Malvina i Sofija. Njih su pre nekoliko godina napustili vlasnici i ostavili ih u toj ulici. Komšiluk ih je brzo zavoleo, počeo da ih hrani i brine o njima, a sada su im one na divan način uzvratile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.